PRISEXEMPEL

RIDRUNDA
Kom hit och rid en helt vanlig runda.
Pris: 450:-

HELDAG
Två rundor med lunch/fika emellan!
Pris: 1050:-

2 DAGARS
2 dagars ridning och övernattning i någon av våra stugor.
Pris: 2.900:-/pers

Priserna är exempel, vi kan erbjuda mycket mer, ring oss gärna för att boka eller snacka om vilka önskemål du har, då kan vi förbereda ditt besök bättre.

För alla, stora som små, nybörjare och rutinerade. Vi rider i härliga westernsadlar, ut i den fina naturen och fikar vid hemkomsten till gården.

Aktiviteter

TA MED EGEN HÄST
för träning eller bara umgås. Vi visar fina ridvägar med eller utan guidning. Självhushållning eller helpension. På gården finns möjligheter att bo nära din häst. Ring oss gärna så kan vi tillsammans sätta ihop din vistelse. Då kan vi också ge dig priser och närmare detaljer om boende och mat, samt vägbeskrivning.

Mat & Dryck

Vi har ett samarbete med Restaurang Victoria i Backaryd. De ordnar catering om det önskas till era aktiviteter. Ni kan också åka dit och äta en härlig lunch eller middag där om ni inte vill laga er mat själva!

Restaurang VictoriaRestaurang Victoria
Här finner ni allt från fisk, kött och pastarätter, till pizzasallader och kebab. Vi har dessutom fullständiga rättigheter med ett av blekinges största whiskeysortiment samt ett stort urval av öl och vin. Husmanskost vardagar 11:30-14:00. Smörgåstårtor på beställning. Catering. Välkommen och låt maten väl smaka!

Restaurang Victoria
Peter Gustafsson

Tel 0457-45 03 00

Värendsvägen 42
370 11 BACKARYD