Nu har vi pool!

Poolen är soluppvärmd. Den är 5x10 meter, helt perfekt för att ta sig ett svalkande dopp efter ridturen, eller varför inte ett morgondopp medan kaffet kokar klart!

Vill du ta med dig din häst på semestern?

Vill du inte lämna kvar din häst när du ska ut och resa, varför inte semestra tillsammans här hos oss.
Du vaknar upp på morgonen och närmsta granne är din häst som betar utanför fönstret. Ni får tillgång till ridbana, rundkorall och miltals med spännande skogsridvägar.

Ring oss om du tycker detta låter spännande.

Boende

Hos oss kan du bo om du vill
- Rida
- Ta med din hund på promenad i vackra omgivningar.
- Plocka bär eller svamp
- Fiska, eller bara vara (njuta av en god bok går också bra)

Nu kan du även ta dig ett dopp i vår nybyggda pool!

Poolen

Våra stugor

Toaletter och dusch finns i separata byggnader alldeles bredvid poolen, Här finns också en bastu för den som inte jobbat sig svettig!

BUNK HOUSE
En liten charmig stuga med en alldeles egen "Yellow Rose Garden". I stugan finns 2 st 90-sängar med möjlighet att ställa in en extrabädd.
Stugan har Bänkspis, kylskåp, kamin, grill och utomhusdiskbänk.

BunkHouse1BunkHouse2BunkHouse3

GRANNGÅRDEN
400 meter från huvudanläggningen ligger det vi kallar Granngården. Det är ett fullt utrustat hus med 5 bäddar och en bäddsoffa fördelat på 3 rum och kök. Det finns kyl och frys, tvättmaskin och torktumlare, braskamin, TV och DVD. Huset ligger avskilt med tillgång till båt i fiskesjö.

Granngården 1Granngården 2Granngården 3

GÅRDSHUSET
Gårdshuset har ett stort allrum med trinettkök, braskamin och TV. I huset finns 2 sovrum med våningssängar och en egen dusch.

Gårdshus 1Gårdshus 2Gårdshus 3

SOVLOFTET
Ovanpå Gårdshuset ligger sovloftet med 3 bäddar. Lite enklare, lite billigare för dig som somnar ovaggad efter en tuff riddag.

Sovloft 1Sovloft 2